Ja andere klachten

Ja, ik koop deze fles ivm bepaalde uitdagingen.

 

Wil je specifieke veranderingen in je leven toelaten, dan raad ik je aan om een aparte kleur te kiezen die je verder helpt bij dit proces.

 

 

Ben je iemand die moeite heeft om dingen voor elkaar te krijgen?

Is leiding nemen over jouw leven een echte uitdaging?

Dan adviseer ik je één van de volgende kleuren:

 

 

Rood

als je het gevoel hebt een basisn, een fundament, nodig te hebben.

 

Oranje

of als je het gevoel hebt dat je er niet helemaal mag zijn, dat er wat trauma's uit het verleden opgelost mogen worden, kies dan de genezende kleur oranje.

 

Geel

als je jezelf niet helemaal durft te laten zien/er niet helemaal durft te gaan staan, maar ook wanneer je wat meer focus nodig hebt.

 

Ben je nog niet helemaal tevreden met wat je al bereikt heb in jouw leven of wil je nog meer vanuit je hart leven, kies dan 1 van de volgende kleuren:

 

 

Groen

als je meer zachtheid en warmte wil ervaren- ook binnen het bereiken van jouw doelen, wanneer je meer grenzen vanuit je hart wilt kunnen aangeven

 

Blauw

als je het moeilijk vindt om werkelijk te zeggen wat je vindt, of wanneer je het gevoel hebt dat mensen jou niet begrijpen

 

Indigo

als je meer wil leren vertrouwen op jouw intuitie

 

violet

Wanneer je meer verbinding wil hebben met het spirituele/ het grotere geheel

 

 

 

Weet je na het lezen van de omschrijvingen nog niet welke kleur goed voor jou is?

 

Weet dat alle flessen in eerste instantie het zelfde zijn. De eigenschap (trillingen) van de kleur wordt extra door het water genomen.

 

Je kunt een afspraak maken om te testen welke kleur jij nodig hebt. Een consult duur max. 10 minuten en is bij de aanschaf van een fles vanzelfsprekend gratis. Geef dit in het bestelformulier even aan, dan neem ik contact op voor een afspraak.

 

 

<< Terug