Slanker met je hartritme

Slanker met je Hartritme


Een eenvoudige manier zonder jojo effecten

Waarom?


  • Ben je gemotiveerd om af te vallen?
  • Wil je weer in balans komen?
  • Ben je al die diëten en andere ongevraagde adviezen zat?
  • Ben je bereid naar jezelf te kijken zonder oordeel?
  • Ben je toe aan het krijgen van meer eigenwaarde en emotionele stabiliteit?
  • Ben je bereid om dagelijks 3 keer 3 minuten te investeren?


Als je op 4 van deze 6 vragen een "ja" hebt geantwoord, dan is de begeleide workshop of individuele training

  " Slanker met je Hartritme" iets voor jou!
Hoe gaat ons lichaam met energie om?


In deze methode wordt overgewicht gezien als een poging van het lichaam om zich aan te passen aan ongunstige omstandigheden. Onze voorouders beschikten niet over regelmatig en in grote hoeveelheden beschikbaar voedsel. Ons lichaam heeft daardoor geleerd om bij het signaal "honger" of "overmatig stress" te gaan hamsteren. Frustratie, eenzaamheid, teleurstelling e.a. emoties en gevoelens leiden tot stress in ons lichaam en daardoor een ontregeling van onze natuurlijke regelsystemen.

 

Hoe werkt de methode?


  • In de loop van 12 weken breng je deze natuurlijke regelsystemen weer in balans en leer je zelf jouw emoties te reguleren met hulp van de effectief bewezen hartcoherentie methode.
  • Vanuit de nieuw verworven balans leer je wat honger, verzadiging of trek is. Daarna kun je voor jouw doel van afvallen bewust keuzes maken en die ook volhouden! We gaan er in deze methode wel van uit dat iedereen met overgewicht al veel weet over voeding en gezondheid, maar waar nodig zal zeker kennis worden aangevuld. Samenwerking met dietist/ sportbegeleider kan in sommige situaties wenselijk zijn.
  • De aandacht in deze cursus gaat vooral uit  naar het in balans leren brengen van jouw emoties en zenuwstelsel. Impact maakt gebruik van wetenschappelijk correct bevonden Bio feedback apparatuur, zodat je werkelijk kunt zien wat er met jouw hart gebeurt.


Waarom begeleiding?


Uit onderzoek is gebleken dat zelfhulpgroepen veel beter werken als ze deskundig begeleid worden. Dit geldt ook voor individuele begeleiding.
Ervaringen Cursisten" Door hartcoherentie ben ik anders in het leven gaan staan. Jarenlang was ik niet tevreden met mijzelf (lees, met mijn gewicht) Met hartcoherentie heb ik niet alleen de knop om kunnen zetten om gewicht te verliezen. Ook tijdens het afvallen voelde ik mij stukken beter met hartcoherentie en ging het afvallen als vanzelf. Inmiddels ben ik 30 kg lichter, mede dankzij de begeleiding en steun van mijn voedingsdeskundige. Ik was en ben door hartcoherentie weer beter in balans. Voor het beruchte jojo effect ben ik niet meer bang! "


" Ervaringen die mij vroeger uit balans maakten komen nu veel minder hard door, zoals een radio die je zachter zet. Mijn eetpatroon is bewuster, ik eet minder en geniet meer."Deze methode kun je met een begeleide zelfhulpgroep volgen of je kunt kiezen voor een individueel traject, waarbij natuurlijk veel meer persoonlijke isues kunnen worden aangepakt.