Over vitaal water

Adres: Sluisweg 13, 5469 ET Erp

06-20583152 

Vitaal Water : i9 Fles

Omdat vitaal water zo belangrijk is....


De Tag op de fles bevat codes


In het hart van de i9 fles is een unieke TP tag verrijkt met zorgvuldig geselecteerde numerieke codes. De codes worden overgedragen aan de informatie-tag via chembusters of emitters.


De i9 fles wordt geïnformeerd door gebruik van Poznik Technology (TP). De informatiecodes op de Tag hebben een bewezen positieve invloed op de moleculaire structuur van water. Het drinken van TP geïnformeerd water uit de i9 fles heeft een positieve invloed op ons algemeen welzijn. Het helpt de vitaliteit te verhogen, evenals ons vermogen om stress, ziekte en andere schadelijke factoren te bestrijden. Geïnformeerd water heeft ook een positief effect op dieren en planten.

Alles op onze planeet draagt een bepaalde code met informatieOmdat vitaal water zo belangrijk is....Een vooraanstaand fysicus en wetenschapper Dr. Yuri Yatsko legt uit:


"  Het is mogelijk om informatie vast te leggen en over te dragen aan een ander object. De technologie waarmee dit gebeurd is niet nieuw; werd ontwikkeld in de vorige eeuw. Het maakt gebruik van een apparaat met de naam chembuster, die informatie kan overdragen zonder beperkingen. Het kan worden gebruikt voor het overbrengen van gedachten, wensen en zelfs voor de werkzaamheid van medicijnen."


OFTEWEL - EEN GEÏNFORMEERD PRODUCT IS EEN PRODUCT MET TOEGEVOEGDE POSITIEVE INFORMATIE EN HEEFT EEN POSITIEVE INVLOED OP LEVENDE ORGANISMEN.

Impact Drunen, praktijk voor hypnose, reiki, fysische vaat therapie, coaching, hartritme variatie training. 

Volgen

Contact gegevens

Tel: 06-20583152

Adres: de amazone 29, 5152 WD Drunen

Snelle links


Home     |     over


Herkenjezelf     |  Behandelingen


Klanten   |     Contact

Copyright © All Rights Reserved to Impact Drunen